<p>
    Flere utviklere i Redpill Linpro (min arbeidsgiver) har bidratt i utviklingen av et på mange måter spennende produkt. Det er uansett hvordan man vurderer det bra med flere kilder til faktaopplysninger på nett, og en god kilde med norsk språk er jo flott.
  </p>
  
  <p>
    Det tok meg ikke mange klikk og søk rundt i de &#8220;kvalitetssikrede&#8221; artiklene før jeg snublet over innhold jeg stusset over. <a href="http://www.snl.no/Linux/IT">Linux</a> artikkelen på SNL sier nemlig i skrivende stund at Minix er &#8220;opphavet&#8221; til Linux og at Linus Torvalds videreutviklet Minix. Her er det potensielt en misforståelse. Torvalds benyttet Minix på universitetet og var som artikkelen hevder intressert i mer funksjonalitet enn Minix kunne tilby, men Torvalds begynte fra bunnen av på Linuxkjernen. Han videreutviklet ikke Minix.
  </p>
  
  <p>
    Registreringsprosessen på SNL var relativt enkel, og trass litt fikling med klipp-og-lim funksjonaliteten var redigering relativt lett. Vi får nå se hvor fort SNL plukker opp endringen.
  </p>
  
  <p>
    <strong>Oppdatering (2011-02-10): </strong>I ettertiden viste det seg at Store Norske fikk problemer med økonomien, men i skrivende stund er <a href="http://www.snl.no/Norsk_nettleksikon/Store_norske_leksikon_overdratt_til_nye_eiere">eierskapet på vei til nye hender</a>.
  </p>
</div>